Αναλαμβάνουμε αποθηκευσεις οικοσκευων, φυλαξη επίπλων, ενοικίαση αποθηκών για αποθήκευση οικοσκευής, στην Αθήνα, προσωρινά ή μακροχρόνια. Εξυπηρετούμε την Αθήνα & όλη την Αττική. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι φυλασσόμενοι, ασφαλισμένοι με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που απαιτούνται (πυρόσβεση, σύστημα συναγερμού κλπ.) και οι αποθηκευσεις οικοσκευων, είναι ασφαλείς.

Τα αντικείμενα προς αποθήκευση, λύνονται όπου χρειάζεται, συσκευάζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια και ειδικά ανθεκτικά υλικά, και μεταφέρονται στις αποθήκες μας.

Η συσκευασία γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό και με ανάλογο για κάθε αντικείμενο υλικό, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα αντικείμενα όπως υαλικά, τηλεοράσεις κλπ.

Η αποθήκευση της οικοσκευής σας γίνεται με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε χώρους καθαρούς, χωρίς υγρασίες & οποιοδήποτε κίνδυνο για τα πράγματα σας.

  • Το πρώτο βήμα είναι να επισκεφθούμε τον χώρο της μετακόμισης, ώστε να εκτιμήσουμε τον όγκο των πραγμάτων από τον οποίο προκύπτει και το κόστος της αποθήκευσης.  Η επίσκεψη είναι ΔΩΡΕΑΝ και οι τιμές μας, οι καλύτερες της αγοράς,
  • Δεύτερο βήμα, σύναψη συμφωνητικού,
  • Λύσιμο των επίπλων όπου χρειάζεται, συσκευασία,
  • Packing list της οικοσκευής, αντίγραφο της οποίας παραδίδεται σ΄εσάς, αρίθμηση & ονοματεπώνυμο, σε κάθε συσκευασμένο αντικείμενο &
  • Μεταφορά με τα φορτηγά μας στις αποθήκες μας.

Η αποθήκευση της οικοσκευής σας είναι χωρίς δεσμεύσεις και χρονικούς περιορισμούς από τη μεριά μας. Στο διάστημα της αποθήκευσης μπορείτε να προσθέτετε και άλλα πράγματα για αποθήκευση ή να παίρνετε ό,τι χρειάζεσθε.

Επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. 210 6990783, κιν. 6977 223541.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την αποθήκευση της οικοσκευής σας  και ξενοιάστε!

 

 

     

 

      

 

Συσκευάζουμε, μεταφέρουμε με ασφάλεια την οικοσκευή σας στις αποθήκες μας. Σημαντικό! Οι αποθήκες είναι ασφαλισμένες.

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Εξυπηρετούμε επίσης και επαγγελματίες που για οποιοδήποτε λόγο πρέπει να αποθηκεύσουν τον επαγγελματικό τους εξοπλισμό.