Η μεταφορική εταιρεία ΤΟΡΝΑΡΗΣ, με έδρα την Αθήνα, αναλαμβάνει αποθηκευσεις οικοσκευων, αποθήκευση επίπλων, επαγγελματικού εξοπλισμού, ή οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου επιθυμείτε, προσωρινά ή μακροχρόνια. Εξυπηρετούμε την Αθήνα & όλη την Αττική. Οι αποθηκευτικοί μας χώροι είναι φυλασσόμενοι και η αποθήκευση της οικοσκευής σας είναι ασφαλής.

Τα αντικείμενα προς αποθήκευση συσκευάζονται με ιδιαίτερη επιμέλεια και ειδικά ανθεκτικά υλικά, και μεταφέρονται στις αποθήκες μας.

Η συσκευασία γίνεται από ειδικευμένο προσωπικό και με ανάλογο για κάθε αντικείμενο υλικό, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα αντικείμενα όπως υαλικά, τηλεοράσεις κλπ.

Η αποθήκευση της οικοσκευής σας γίνεται με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια, σε χώρους καθαρούς, χωρίς υγρασίες & οποιοδήποτε κίνδυνο για τα πράγματα σας.

Μπορούμε να επισκεφθούμε τον χώρο της μετακόμισης, ώστε να εκτιμήσουμε τον όγκο των πραγμάτων από τον οποίο προκύπτει και το κόστος της αποθήκευσης.  Η επίσκεψη είναι δωρεάν και οι τιμές μας, οι καλύτερες της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας: Τηλ. 210 6990783, κιν. 6977 223541.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την αποθήκευση της οικοσκευής σας  και ξενοιάστε!

 

     

 

      

 

Συσκευάζουμε, μεταφέρουμε με ασφάλεια την οικοσκευή σας στις αποθήκες μας. Σημαντικό! Οι αποθήκες είναι ασφαλισμένες.