ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ, ΑΜΠΑΛΑΖ. Η συσκευασία για την μετακόμιση του σπιτιού ή της εταιρείας σας, γίνεται από εξειδικευμένους συσκευαστές, με προσοχή, και με ανάλογο υλικό για κάθε αντικείμενο, με ιδιαίτερη προσοχή στα ευαίσθητα αντικείμενα (υαλικά, σερβίτσια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τηλεοράσεις, τραπέζια με κρύσταλλο, βιτρίνες κλπ.). Η μεταφορική μας φροντίζει για το αμπαλάρισμα των διαφόρων αντικειμένων σαν να είναι δικά μας & η μετακόμιση γίνεται με απόλυτη ασφάλεια χωρίς ζημιές.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε για το αμπαλαζ είναι ειδική κουβέρτα για έπιπλα από ξύλο, αεροχάρτ (πρόκειται για το νάυλον με την φούσκα ενσωματωμένο σε χαρτόνι), χαρτί οντουλέ, στρέιτς φιλμ, χαρτί αφής, ειδική ταινία σήμανσης «ΕΥΘΡΑΣΤΟΝ», καθώς και χαρτοκιβώτια διαφόρων μεγεθών (πεντάφυλλα).

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΠΙΠΛΩΝ & ΥΑΛΙΚΩΝ

Συσκευασία Πιάτων

Δείτε το βίντεο

01:04

Λέξεις κλειδιά#μετακομιση#συσκευασια μετακομισης#

Συσκευασια μετακομισης αθηνα,βαρκιζα,Συσκευασίες Γλυφάδα, Συσκευασίες Ελληνικό, Συσκευασίες Ηλιούπολη, Συσκευασίες Άλιμος, Συσκευασίες Καρέας, Συσκευασίες Βύρωνα, Συσκευασίες Παγκράτι, Συσκευασίες Καισαριανή, Συσκευασίες Φάληρο, Συσκευασίες Παλαιό Φάληρο, Συσκευασίες Πειραιά, Συσκευασίες Βοτανικό, Συσκευασίες Γκάζι, Συσκευασίες Κολωνός, Συσκευασίες Περιστέρι, Συσκευασίες Αιγάλεω, Συσκευασίες Πετρούπολη, Συσκευασίες Ίλιον,