ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ

METAKOMISI. Τηλ. 210 6990783

 

Η μετακομιση και η μεταφορά της οικοσκευής μας είναι συνήθως μία δύσκολη στιγμή στην ζωή μας και οι περισσότεροι από εμάς την βιώνουμε σαν εφιάλτη.

Eίναι γεγονός ότι το μάζεμα του σπιτιού δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα και δικαίως και μόνο στην σκέψη μιας μετακόμισης αναρριγούμε.

Κατ΄αρχήν, όταν το σπίτι είναι τακτοποιημένο και το κάθε πράγμα στην θέση του, τα πράγματα και τα έπιπλα γενικά, φαίνονται πάντα λιγότερα, και επομένως μας φαίνεται πιο εύκολη η metakomisi. Όταν όμως αρχίζει το ξεσήκωμα για την μετακόμιση, τότε σκεφτόμαστε με τρόμο: «μα που χωρούσαν όλα αυτά;».

Από πού να αρχίσει κανείς; Τα βιβλία είναι ατελείωτα και επιπλέον όταν συγκεντρώνονται είναι πολύ βαρειά και χρειάζονται ατελείωτες κούτες. Τα διακοσμητικά πολλά και εύθραστα, cd, τα ρούχα επίσης πολλά που επιπλέον θα ανακατευθούν και θα κατατσαλακωθούν, ασπρόρουχα, κουρτίνες, κουζινικά, γυαλικά, τρόφιμα. Πίνακες, καθρέπτες, κορνίζες και ένα κάρο μικροπράγματα.

Εκτός από το μάζεμα κατά την διάρκεια της μετακόμισης, έχουμε να αντιμετωπίσουμε την δυσκολία στην αποσυναρμολόγηση των επίπλων που δεν μεταφέρονται όπως είναι, το ξεβίδωμα των ραφιών, την αποσύνδεση της ηλεκτρικής κουζίνας, του πλυντηρίου πιάτων και ρούχων, των φωτιστικών, των κλιματιστικών κ.α.

Από την πλευρά πάλι του χρόνου νιώθουμε εγκλωβισμένοι. Με την δουλειά μας και τις άλλες υποχρεώσεις δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος για να ετοιμάσουμε την μετακόμιση και ταυτόχρονα να έχουμε ένα λειτουργικό σπίτι.

Αντοχή δεν έχουμε για να κουβαλήσουμε όλα αυτά τα βαρειά πράγματα διακινδυνεύοντας την υγεία μας.

Πως πρέπει να ενεργήσουμε λοιπόν, ώστε η μετακόμιση μας να γίνει πιο εύκολη, να την βιώσουμε όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα; Βρίσκοντας μια καλή μεταφορική εταιρεία, που θα σηκώσει το βάρος της μετακόμισης. Πως θα την βρούμε: διαβάστε το επόμενο άρθρο.

 

                 

 

 

 

Comments for this post are closed.