Πρόκειται να μετακομίσετε στο εξωτερικό;

Η μεταφορική Τορνάρης αναλαμβάνει την μετακόμιση σας στο εξωτερικό από το Α έως το Ω.

Αναλαμβάνουμε μετακομισεις εξωτερικου, από την διαδικασία της συσκευασίας της οικοσκευής σας έως την άφιξη της στο νέο σας σπίτι στο εξωτερικό, με ασφάλεια, και σας απαλλάσσουμε από το άγχος και την αναστάτωση που προκαλεί μια τέτοιου είδους μετακόμιση.

Μετά την επίσκεψη μας (η οποία είναι ΔΩΡΕΑΝ) για εκτίμηση του όγκου της οικοσκευής, σας δίνουμε την οικονομική μας προσφορά.

Όλα τα αντικείμενα αποσυναρμολογούνται (όπου χρειάζεται), συσκευάζονται με ειδικά και ανθεκτικά υλικά, μεταφέρονται σε ειδικές αποθήκες, και εν συνεχεία ταξιδεύουν με νταλίκες διεθνών μεταφορών, παλετοποιημένα ή με container. Η όλη διαδικασία και μεταφορά γίνεται με πλήρη ασφάλεια και η οικοσκευή φθάνει άθικτη στο νέο σας σπίτι.

Επιφορτιζόμασθε με όλες τις τελωνειακές διατυπώσεις, την έκδοση φορτωτικών που χρειάζονται κλπ., διαθέτουμε δε ευρύ δίκτυο αξιόπιστων συνεργατών. Απαραίτητος στις μετακομίσεις εξωτερικού, είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός διότι υπάρχει ορισμένο χρονοδιάγραμμα στις αναχωρήσεις και διαφορετικές διαδικασίες και διατυπώσεις ανάλογα με την χώρα προορισμού.

Στην περίπτωση που δεν πρόκειται για οικοσκευή, αλλά θέλετε να μεταφέρετε μόνο κάποια αντικείμενα ή να στείλετε διάφορα πράγματα σε κάποιο δικό σας πρόσωπο στο εξωτερικό, και αυτό επίσης είναι εφικτό.

Εάν μετακομίζετε σε άλλη χώρα &  θέλετε να αποθηκεύσετε την οικοσκευή σας ή αν δεν έχετε βρει σπίτι και χρειάζεσθε φύλαξη της οικοσκευής σας, αναλαμβάνουμε την αποθήκευση της, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε πληροφορία: t. 210 6990783, 6977 22 35 41

Μετακομισεις εξωτερικου, ενδεικτικά: Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κύπρος, Καναδάς, Η.Π.Α.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετακομίζετε στο εξωτερικό;

Χαλαρώστε κι αφήστε τα όλα σ’εμάς!