Πρόκειται να μετακομίσετε στο εξωτερικό;

Η μεταφορική Τορνάρης αναλαμβάνει την μετακόμιση σας στο εξωτερικό από το Α έως το Ω.

Αναλαμβάνουμε μετακομίσεις εξωτερικού από την διαδικασία της συσκευασίας της οικοσκευής σας έως την άφιξη της στο νέο σας σπίτι στο εξωτερικό, με ασφάλεια, και σας απαλλάσσουμε από το άγχος και την αναστάτωση που προκαλεί μια τέτοιου είδους μετακόμιση.

Όλα τα αντικείμενα αποσυναρμολογούνται (όπου χρειάζεται), συσκευάζονται με ειδικά και ανθεκτικά υλικά, μεταφέρονται σε ειδικές αποθήκες, και εν συνεχεία ταξιδεύουν με νταλίκες διεθνών μεταφορών, παλετοποιημένα ή με container. Η όλη διαδικασία και μεταφορά γίνεται με πλήρη ασφάλεια και η οικοσκευή φθάνει άθικτη στο νέο σας σπίτι.

Επιφορτιζόμασθε όλες τις τελωνειακές διατυπώσεις, την έκδοση φορτωτικών που χρειάζονται κλπ., διαθέτουμε δε ευρύ δίκτυο αξιόπιστωνσυνεργατών. Απαραίτητος στις μετακομίσεις εξωτερικού είναι ο έγκαιρος προγραμματισμός διότι υπάρχει ορισμένο χρονοδιάγραμμα στις αναχωρήσεις και διαφορετικές διαδικασίες και διατυπώσεις ανάλογα με την χώρα προορισμού.

Στην περίπτωση που δεν πρόκειται για οικοσκευή, αλλά θέλετε να μεταφέρετε μόνο κάποια αντικείμενα ή να στείλετε διάφορα πράγματα σε κάποιο δικό σας πρόσωπο στο εξωτερικό, και αυτό επίσης είναι εφικτό.

Επίσης, αν δεν έχετε βρει σπίτι και χρειάζεσθε φύλαξη της οικοσκευής σας, αναλαμβάνουμε την αποθήκευση της, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε.

Μετακομίσεις εξωτερικού, ενδεικτικά: Αγγλία, Γαλλία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία, Γερμανία, Νορβηγία, Σουηδία, Βέλγιο, Κύπρος, Καναδάς, Η.Π.Α.

Μετακομίζετε στο εξωτερικό;

Χαλαρώστε κι αφήστε τα όλα σ’εμάς!